Profesionalism

Scopul Frizy este de a oferi o experiență plăcută atât pentru experții în îngrijire și înfrumusețare, cât și pentru clienții acestora.

Interfață user-friendly.

Aplicația noastră este intuitivă și ușor de folosit.

Utilitate multiplă.

Frizy simplifică atât procesul efectuării programărilor pentru clienți, cât și gestionarea acestora pentru profesioniști, contribuind la contabilitate.

Automatizare.

Frizy automatizează exclusiv părțile mai puțin agreabile din interacțiunea client-expert (efectuarea programării, obținerea unui feedback onest, rapoartele de activitate), lăsând mai mult loc pentru prestarea unui serviciu de calitate.

`

Accesibilitate și fidelizare.

Fă-te disponibil și vizibil pentru potențiali clienți din zona salonului, fără costuri suplimentare de publicitate. Prezența în aplicația noastră reprezintă o metodă excelentă de a atrage clienți noi, dată fiind conveniența proximității. De asemenea, un astfel de tool modern poate contribui la creșterea retenției clienților și fidelizarea acestora. 

Rapoarte și statistici.

Platforma noastră îți oferă acces la rapoartele lunare de încasări, rezervări, precum și la topul celor mai frecvenți clienți – simplificând considerabil contabilitatea

Feedback constant.

Opinia onestă a clienților este esențială în perfecționarea serviciilor. Prin urmare, aplicația noastră are funcția de rating anonim implementată, feedback-ul fiecărui client în parte fiind vizibil doar pentru echipa salonului.  

Automatizare și organizare.

Uită de apelurile ratate, care deseori înseamnă clienți pierduți. Prin Frizy, programările se fac online 24/7, fără ca tu să fii nevoit/ă să atingi telefonul, iar timpul alocat în mod normal convorbirilor telefonice poate fi redirecționat către perfecționarea jobului tău. 

`

Simplificare.

Frizy este o aplicație intuitivă, flexibilă și foarte ușor de utilizat. Tot ce ai de făcut este să îți faci un cont, fie pe website, fie în aplicație, să selectezi serviciul dorit, locația și data - iar în câteva minute ai programarea asigurată. Mai mult, primești notificări push cu 3 ore înainte de fiecare programare.

Disponibilitate.

Efectuează programări la orice oră, de oriunde te afli, prin doar câteva clickuri. Nu mai trebuie să îți faci griji pentru apeluri date la ore nepotrivite în situații “de urgență”.

Feature 3

Lorem ipsum

Calitate garantata.

Frizy colaborează exclusiv cu saloane care oferă servicii de calitate, pentru ca tu să fii pe mâini bune, indiferent de opțiunea aleasă.

`

Basic

2 profesionisti

Pentru saloanele formate din echipe de 1-2 profesionisti.

149 Lei / luna

Popular

Standard

3 - 4 profesionisti

Pentru saloanele cu echipe de 3-4 profesionisti.

249 Lei / luna

Pro

5 + profesionisti

Pentru saloanele formate din echipe de 5 sau mai multi profesionisti.

349 Lei / luna

Revolutioneaza metoda prin care faci business!

Incearca aplicatia ( gratuit timp de 30 de zile )

“Cu Frizy am mult mai mult timp liber pentru mine.Fara telefoane in afara programului,fara apeluri in timp ce am clienti pe scaun.”

Catalin Simion - Just Barbers

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord