Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

 

1. Definitii si Termeni

         Frizy: este denumirea comerciala a S.C JUST INNOVATION S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Caracal, avand cod unic de inregistrare fiscala 40887492

Site: website-ul online gazduit la adresa web www.frizy.ro, subdomeniile si aplicatia mobila a acestuia.

Client: poate fi orice persoana fizica care are varsta mai mare de 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Frizy (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Frizy si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont. 

Cont: este sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului utilizarea serviciilor oferite de Frizy. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite: este sectiunea din cont care permite utilizatorului salvarea saloanelor preferate.

Programare: este un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Utilizator si Partenerii Frizy prin intermediul Site-ului sau aplicatiei Mobile cu intentia de a beneficia de serviciile dorite de Utilizator si oferite de Partenerii Frizy.     

Continut:  reprezinta toate informatiile de pe Site si din aplicatia Mobila  care pot fi vizitate, vizualizate prin accesarea unui echipament electronic, orice informatie comunicata prin orice mijloc. 

 

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul:  logo-uri, simboluri, imagini statice sau dinamice, texte, continut multimedia, prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Frizy, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

         Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea, alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Frizy, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Frizy asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Frizy.

 

3. SERVICIILE OFERITE

         Frizy faciliteaza comunicarea dintre Client si Partenerii sai pentru finalizarea cu succes a programarilor, oferind totodata rapiditate, siguranta si transparenta in timpul acestui proces.

 

 

 

4. CONFIDENTIALITATE

         Frizy va pastra confidentialitatea, siguranta si transparenta informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

5. COMUNICARI DE MARKETING

Utilizatorul site-ului si aplicatiei mobile isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat pentru folosirea serviciilor Frizy pentru Comunicarile de Marketing continand informatii generale sau informatii despre oferte si promotii, dupa cum urmeaza:

a) prin modificarea setarilor din Contul meu la sectiunea “Informatii utiule >> Comunicari de Marketing”;  

b) prin accesarea link-ului de dezabonare prezent in Comunicarile de Marketing primite de la Frizy;

c) prin contactarea directa a Frizy.

 

 

6. RASPUNDERE

         Frizy nu poate garanta utilizarea fara erori si neintrerupta a Site-ului sau a aplicatiei Mobile, corectitudinea si exactitatea informatiilor furnizate.

 

7. CONTUL

         Pentru a utiliza si beneficia de serviciile Frizy este nevoie de acceptarea acestor Termeni si Conditii si crearea unui cont. 

 

8. FORTA MAJORA

         Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

9. 

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

         Acesti Termeni si Conditii se supun legilor din Romania. Eventualele litigii se vor rezolva pe cale amiabila sau vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Romania.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord